VANS patike – za svakoga, za svaku priliku!

Proljeće je vrijeme kad dosta nas razmišlja o novim patikama. Međutim uvijek smo u dilemi šta da kupimo. Da li izabrati neke od hiperprodukovanih marki ili neke, na našim prostorima manje poznate ali u svijetu prepoznatljive. Takve su VANS patike!

VANS patike su pravljene da izdrže sve izazove pred koje ih možete staviti. Bilo da Vam trebaju patike za svaki dan, ili možda patike za vožnju skatea, BMX-a, ili patike po kojima će Vas svi prepoznavati. VANS je američki brand, u svijetu prepoznatljiv po svom vulkaniziranom đonu ali i karakterističnom izgledu koji njeguju jos od 1966. godine. Mnogi su se uvjerili u kvalitet naših VANSica, sa sigurnošću možemo reći da je VANS jedna od rijetkih firmi koja pravi patike koje traju, a da ih ne morate čuvati u ormaru.

U URBAN-u smo dobili novu kolekciju VANSica za predstojeću sezonu proljeće – ljeto.

Bilo da Vam trebaju muški ili ženski modeli sigurni smo da ćete uspjeti naći nešto za sebe.

Za početak izdvajamo dva muška modela koji su se prethodnih sezona istakli svojom izgledom i izdržljivošću, Baxter i Transistor.

Ove godine ženski kolekcija obiluje kariranim motivima. Pored dobro poznatog modela Tory, preporučujemo vam model Devan, koji će vas oduševiti razigranošću boja. Proljetne patike po mnogima trebaju da budu od laganih materijala, kao što je tekstil, i udobne za dugotrajne šetnje po prirodi. Ukoliko mislite da smo u pravu Vans ženska kolekcija proljetnih i ljetnih modela koje možete naći u Urban shopu je upravo za vas!

 

 

U našoj kampanji za predstojeću sezonu VANS proljeće/ljeto 2012. pripremite se za iznenađenja, registrujte se da bi bili na vrijeme informisani.

 

Objavljeno u Blog i označeno sa , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .