warriror_harrington_jakna_crna_1
warriror_harrington_jakna_crna_2warriror_harrington_jakna_crna_3

Warrior Harrington jakna crna

95.00 KM

Warrior Harrington jakna je napravljena od kvalitetne tkanine čiji je sastav: 20% pamuk i 80% poliester. Podstava je karirana. Sa vanjske strane se nalaze dva kosa džepa koji se mogu zatvoriti klapnama sa dugmićima. Sa unutrašnje strane se takođe nalazi džep. Ranfle su kvalitetne i čvrste. Jakna se održava pranjem u vodi temperature do 30ºC. Peglanje je dozvoljeno.

Ukloni

O proizvodu

Harrington jakne svoju popularnost su stekle sredinom prošlog vijeka kada su bile neizostavan odjevni predmet mnogih subkulturnih grupa poteklih iz radničkog sloja, kao što su: rockeri, punkeri, skinheadi, modsi, … Međutim, jakna se proizvodila još 1937. godine! Zahvaljujući svome bezvremenskom stilu jakne su i dan danas popularne i proizvode ih mnogi poznati brandovi. Warrior Clothing je britanski brand koji baštini originalni britanski stil a Harrington jakna je neizostavan dio tog stila.  Warriro Harrington jaknu krasi kvalitetna tkanina od koje se prave, originalna karirana podstava i nekoliko detalja koji je izdvajaju od sličnih jakni. Pored dva bočna džepa jakna ima i unutrašnji džep koji se zatvara dugmićem. Kvalitetan brandirani patent zatvarač garantuje trajnost. Ako ste u potrazi za jaknom koja će oslikavati vaš stil a koju ćete moći nositi mnogo godina onda je Warrio Harrington jakna idealna za vas!

Veličine

Veličina Harrington jakne je standardizovana i odgovara veličini koju inače nosite. Da bsite tačno odredili svoju veličinu pogledajte sliku ispod.

Warrior Clothing tablica veličina

Warrior Clothing tablica veličina

Ocjene

Ovaj proizvod još nije ocjenjen.

Samo prijavljeni kupci koji su naručili ovaj proizvod mogu da ga ocjene i komentarišu.