Ušteda 20.00 KM!

Warrior Harrington jakna crna

95.00 KM 75.00 KM

Warrior Harrington jakna je napravljena od kvalitetne tkanine čiji je sastav: 20% pamuk i 80% poliester. Podstava je karirana. Sa vanjske strane se nalaze dva kosa džepa koji se mogu zatvoriti klapnama sa dugmićima. Sa unutrašnje strane se takođe nalazi džep. Ranfle su kvalitetne i čvrste. Jakna se održava pranjem u vodi temperature do 30ºC. Peglanje je dozvoljeno.

Očisti

Opis

Harrington jakne svoju popularnost su stekle sredinom prošlog vijeka kada su bile neizostavan odjevni predmet mnogih subkulturnih grupa poteklih iz radničkog sloja, kao što su: rockeri, punkeri, skinheadi, modsi, … Međutim, jakna se proizvodila još 1937. godine! Zahvaljujući svome bezvremenskom stilu jakne su i dan danas popularne i proizvode ih mnogi poznati brandovi. Warrior Clothing je britanski brand koji baštini originalni britanski stil a Harrington jakna je neizostavan dio tog stila.  Warriro Harrington jaknu krasi kvalitetna tkanina od koje se prave, originalna karirana podstava i nekoliko detalja koji je izdvajaju od sličnih jakni. Pored dva bočna džepa jakna ima i unutrašnji džep koji se zatvara dugmićem. Kvalitetan brandirani patent zatvarač garantuje trajnost. Ako ste u potrazi za jaknom koja će oslikavati vaš stil a koju ćete moći nositi mnogo godina onda je Warrio Harrington jakna idealna za vas!

Brand

Warrior Clothing

Warrior clothing je britanski brand koji njeguje klasični britanski stil koji svoje porijeklo vuče sa kraja XX vijeka kada je u Velikoj Britaniji bila posebno razvijena subkultura koju su okarakterisali poznati punk i rock bendovi. Već više od 20 godina zaljubljenici u britansku subkulturu svijetu s ponosom predstavljaju vintage modu koja je bila i koja je i dalje popularna i to ne samo u Velikoj Britaniji. Warrior clothing svojim kvalitetom i stilom stoji rame uz rame sa mnogo poznatijim brandovima koji su prešli na mainstream scenu. Bilo da tražite Harrington jakne ili karirane button down košulje Warrior clothing će zadovoljiti vaše želje.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.