Ušteda 130.00 KM!

Vintage Ind. Wallbrook parka crna

279.00 KM 149.00 KM

Wallbrook parka je zimska jakna sa kapuljačom. Napravljena od kvalitetnog i čvrstog platna čiji je sastav 65% poliester i 35% pamuk, punjena je sa 100% sintetičkim punjenjem. Jakna se može suziti u pojasu uz pomoć uzice. Sa prednje strane se nalaze dva kosa džepa koji se zatvaraju sa klapnama  metalnim drikerima. Jakna se održava pranjem na temperatutri do 30°C.

Očisti

Opis

Wallbrook parka je zimska jakna iz Strong build series. Napravljena je od kvalitetnog i čvrstog platna. Kapuljača baš kao i jakna su podstvaljeni proštepanim punjenjem. Sa prednje strane se nalaze dva kosa džepa koji se zatvaraju sa klapnama. Jakna se može suziti u sredini. Zadnji dio jakne, koji je duži, može se skratiti i pričvrstiti sa metalnim drikerom. Sa unutrašnje strane se nalaze dva džepa koji se zatvaraju sa metalnim patent zatvaračem.

Brand

Vintage Industries

Vintage Industries je streetwear brand koji ne robuje trendovima. Njihova odjeća je kreirana da bude u isto vrijeme funkcionalna i kvalitetna. U izradi se koriste samo najkvalitetniji materijali pa nije ni čudo da je Vintage Industries postao omiljeni brand u URBAN-u. Posebna se pažnja posvećuje modelima koji su pažljivo skrojeni da u isto vrijeme dobro pristaju i da su udobni.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.