Vintage Industries Vince Jogger pantalone zelene
Vintage Industries Vince Jogger pantalone zelene

Vintage Ind. Vince Jogger pantalone zelene

129.00 KM

Vintage Industries Vince Jogger pantalone su napravljene od čvrste taknine čiji je sastav 95% pamuk i 5% elastin. Model je regularan. Nogavice hlača se sužavaju i završavaju ranflom. Jogger pantalone imaju dva prednja kosa džepa, dva na nogavicama i dva zadnja džepa koji se zatvaraju klapnama sa drikerima. Održavaju se pranjem u veš mašini na temperaturi do 30ºC a mogu se i peglati.

Ukloni

O proizvodu

Vintage Industries Vince Jogger su pantalone napravljene od kvalitetne pamučne tkanine. Model je regularan. Nogavice se sužavaju i završavaju sa ranflom. Pojas pantalona je ranfla a može se suziti i uvučenom špagom. Zakopčavaju se sa patent zatvaračem. Naprijed hlače imaju prednje kose džepove kao i dva džepa na nogavicama, nazad su dva džepa koji se zatvaraju sa klapnama sa metalnim drikerom. Mladalački izgled, kvalitetni materijali garantuju da će i ovaj model pantalona od Vintage Industries postati best seller u našoj prodavnici.

Veličine

Pantalone su označene američkim brojevima. Dužina pantalona je veličina 32″ što je dužina od vrha pojasa do dna nogavice oko 105cm. Veličine odgovaraju:


30″ – XS


31″ – S


32″ – M


33″ – L


34″ – XL


36″ – XXL

Ocjene

Ovaj proizvod još nije ocjenjen.

Samo prijavljeni kupci koji su naručili ovaj proizvod mogu da ga ocjene i komentarišu.