Ušteda 34.00 KM!

Vintage Ind. Tyler jakna plava

129.00 KM 95.00 KM

Vintage Industries Tyler jakna napravljena je od kvalitetnog platna čiji je sastav 100% najlon, zahvaljujući kome je jakna vjetro- i vodoodbojna. Jakna ima kapuljaču sa šiltom. Podstava je mrežasta i pomaže regulaciju toplote i vlage unutar jakne. Tyler jakna ima šest džepova sa vanjske, prednje strane kao i dva unutrašnja. Održava se pranjem u vodi do 30°C. Jakna se ne pegla!

Očisti

Opis

Mnogo je razloga zašto su Vintage Industries jakne izuzetno tražene kod nas u URBAN shopu. Vintage Industries Tyler jakna nije izuzetak, sasvim smo sigurno da će postati bestseller ove sezone. Visok kvalitet upotrijebljenih materijala i izrade učiniće ovu jaknu za prelaz sa toplog vremena na hladnije, vašim omiljenim odjevnim predmetom. Jakna je napravljena od materijala koji je vjetro- i  vodoodbojan. Kapuljača jakne je dovoljno velika i ima postavljen šilt koji će spriječiti da vam kiša pada direktono u oči. S prednje strane jakna ima četiri kargo džepa koji se zatvaraju klapnama i metalnim drikerima. S bočne strane donjih džepova nalaze se još dva džepa koji se zatvaraju patent zatvaračima. Model jakne prati liniju tijela. Tyler jakna je podstavljena specijalnom mrežastom podstavom u bijeloj boji. Unutar jakne su smještena još dva džepa. Kožni dodaci sve čine još zanimljivijim.

Brand

Vintage Industries

Vintage Industries je streetwear brand koji ne robuje trendovima. Njihova odjeća je kreirana da bude u isto vrijeme funkcionalna i kvalitetna. U izradi se koriste samo najkvalitetniji materijali pa nije ni čudo da je Vintage Industries postao omiljeni brand u URBAN-u. Posebna se pažnja posvećuje modelima koji su pažljivo skrojeni da u isto vrijeme dobro pristaju i da su udobni.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.