Ušteda 30.00 KM!

Vintage Ind. Softshell jakna crna

139.00 KM 109.00 KM

Vintage Industries Softshell jakna je praktična jakna koja zadovoljava sve kriterijume i onih najzahtjevnijih. Napravljena je od 100% poliester softshell materijala koji omogućava da je jakna vodo-, vjetro – otporna i da odaje višak vlage napolje. Jakna posjeduje i kapuljaču koja se ne može skidati. Održavanje: pranje u veš mašini do 30, ne pegla se.

Očisti

Opis

Vintage Industries Softshell jakna je kvalitetna, lagana i funkcionalna. Napravljena je od troslojnog softshell materijala koji je vodootporan i vjetrootporan. Zahvaljujući svojstvu softshell materijala jakna je pogodna i za sve vremenske prilike. Upotrijebljeni Softshell materijal ima sposobnost odavanja viška vlage tako da ste praktično uvijek suhi. Unutrašnjost jakne je od flisa što garantuje udobnost. Kapuljača se ne može skinuti. Jakna ima tri džepa, dva vanjska i jedan unutrašnji. Džepovi se zatvaraju na patent. Donji rub jakne se može suziti sa gumiranom špagom. Odlična jakna za sve prilike a posebno za osobe koje se bave, planinarenjem i sl. aktivnostima.

Brand

Vintage Industries

Vintage Industries je streetwear brand koji ne robuje trendovima. Njihova odjeća je kreirana da bude u isto vrijeme funkcionalna i kvalitetna. U izradi se koriste samo najkvalitetniji materijali pa nije ni čudo da je Vintage Industries postao omiljeni brand u URBAN-u. Posebna se pažnja posvećuje modelima koji su pažljivo skrojeni da u isto vrijeme dobro pristaju i da su udobni.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.