Ušteda 40.00 KM!

Vintage Ind. Reydon pantalone crne

129.00 KM 89.00 KM

Vintage Industries Reydon premium pantalone su napravljene od 100% pamuka. Tkanina od koje su napravljene je enzimski tretirana kako bi se dobio vintage izgled. Panatalone imaju dva bočna džepa, dva džepa sa klapnama na nogavicama i dva zadnja džepa. Kroz donji šav nogavica provučena je trakica s kojom se nogavice mogu suziti. Pantalone se održavaju pranjem u vodi do 30°C a mogu se i peglati.

Očisti
Šifra proizvoda: #VH010 Kategorije: , Oznake: , , , ,

Opis

Vintage Industries Reydon pantalone napravljene su od čvrste, kvalitetne ali na dodir ugodne, pamučne tkanine koja je enzimski tretirana kako bi se dobio vintage izgled. Reydon pantalone su blago sužene u nogavicama na čijem je kraju provučena trakica kojom se mogu suziti. Hlače imaju dva bočna džepa kao i dva kargo džepa sa klapnama na nogavicama. Nazada se nalaze još dva džepa. Svi džepovi se zakopčavaju metalnim drikerima. Reydon pantalone su ugodne i mogu se nositi cijele godine.

Brand

Vintage Industries

Vintage Industries je streetwear brand koji ne robuje trendovima. Njihova odjeća je kreirana da bude u isto vrijeme funkcionalna i kvalitetna. U izradi se koriste samo najkvalitetniji materijali pa nije ni čudo da je Vintage Industries postao omiljeni brand u URBAN-u. Posebna se pažnja posvećuje modelima koji su pažljivo skrojeni da u isto vrijeme dobro pristaju i da su udobni.

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.