Ušteda 40.00 KM!

Vintage Ind. Reef pantalone Dark Camo

129.00 KM 89.00 KM

Vintage Industries Reef pantalone su izrađene od čvrste ali udobne pamučne tkanine čiji je sastav 100% pamuk. Klasičnog su kroja i blago se sužavaju pri kraju nogavica. U šav nogavica uvučena je traka pa se mogu suziti. Imaju dva prednja, kosa džepa, dva kargo džepa na nogavicama i dva zadnja džepa. Održavaj se pranjem u veš mašini na temperaturi do 30ºC. Smiju se peglati.

Očisti

Opis

Vintage Industries Reef pantalone su udobne, čvrste i funkcionalne. Napravljene su od ugodne ali čvrste pamučne tkanine pa mogu da posluže kako za aktivnosti u prirodi tako i kao casual komad odjeće za svakodnevno nošenje. Klasičnog su kroja a nogavice se blago sužavaju pri dnu. Imaju dva prednja, kosa džepa čiji su šavovi dodatno ojačani. Na nogavicama se nalaze dva cargo džepa na koje su našiveni džepići za olovke. Džepovi se zatvaraju sa klapnama i metalnim drikerima. Nazad se nalaze još dva džepa. U šav nogavica je uvučena traka s kojom se nogavice mogu suziti. Hlače se zakopčavaj kvalitetnim metalnim patent zatvaračem.

Brand

Vintage Industries

Vintage Industries je streetwear brand koji ne robuje trendovima. Njihova odjeća je kreirana da bude u isto vrijeme funkcionalna i kvalitetna. U izradi se koriste samo najkvalitetniji materijali pa nije ni čudo da je Vintage Industries postao omiljeni brand u URBAN-u. Posebna se pažnja posvećuje modelima koji su pažljivo skrojeni da u isto vrijeme dobro pristaju i da su udobni.

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.