Ušteda 44.00 KM!

Vintage Ind. Redstone duks zeleni

119.00 KM 75.00 KM

Vintage Industries Redstone duks napravljen je od kvalitetnog i udobnog materijala sastava: 80% pamuk i 20% poliester. Ranfle su kvalitetne otporne na razvlačenje. Održava se u pranjem u vodi do 30ºC. Peglanje je dozvoljeno.

Očisti

Opis

Vintage Industries Redstone duks ima kapuljaču. Sa prednje strane ima patent zatvarač i dva veća džepa. Ispod njih se nalazi mala etiketa sa logom firme. Redstone duksevi se izrađuju od kvalitetnog materijala, mekanog i udobnog za nošenje. Duks je pogodan za sva četiri godišnja doba. Ranfle su od kvalitetne elastične trake otporne na razvlačenje. Redstone dukserica od Vintage Industries je nezamjenjljiv komad odjeće za svakog muškarca koji voli kombinaciju sportskog i neformalnog.

Brand

Vintage Industries

Vintage Industries je streetwear brand koji ne robuje trendovima. Njihova odjeća je kreirana da bude u isto vrijeme funkcionalna i kvalitetna. U izradi se koriste samo najkvalitetniji materijali pa nije ni čudo da je Vintage Industries postao omiljeni brand u URBAN-u. Posebna se pažnja posvećuje modelima koji su pažljivo skrojeni da u isto vrijeme dobro pristaju i da su udobni.