Vintage Ind. prsluk crni

129.00 KM

Vintage Industries prsluk je modernog izgleda napravljen od čvrstog materijala čiji je sastav 100% nylon. Napunjen je sintetičkim punjenjem. Ima dva bočna džepa i jedan unutrašnji. Održava se pranjem u toploj vodi do 40ºC. Ne pegla se!

Očisti

Opis

Kada dođe proljeće ili jesen u vječnoj smo dilemi, šta obući po danu a šta uveče kada je temperatura vazduha znatno niža. Prsluci su tada najbolja opcija. Vintage Industries prsluk napravljen je od kvalitetnog i čvrstog materijala. Lagan i udoban za nošenje biće vam najbolji prijatelj tokom prevrtljivih proljećnih dana. Prsluk ima visoku kragnu. U dva bočna džepa ima dovoljno mjesta za sve vaše sitnice. Džepovi se zatvaraju sa klapnama sa metalnim drikerima. Prsluk ima i jedan unutrašnji džep manjih dimenzija. Blago je produžen. Sasvim smo sigurni da ćete ovaj prsluk nositi godinama kako zbog svog kvaliteta tako i zbog svoga izgleda.

Brand

Vintage Industries

Vintage Industries je streetwear brand koji ne robuje trendovima. Njihova odjeća je kreirana da bude u isto vrijeme funkcionalna i kvalitetna. U izradi se koriste samo najkvalitetniji materijali pa nije ni čudo da je Vintage Industries postao omiljeni brand u URBAN-u. Posebna se pažnja posvećuje modelima koji su pažljivo skrojeni da u isto vrijeme dobro pristaju i da su udobni.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.