Ušteda 20.00 KM!

Vintage Ind. Pack hlače crne

119.00 KM 99.00 KM

Vintage Ind. Pack pantalone su napravljene od tkanine, enzimski prane, čiji je sastav 100% pamuk. Čvrste su ali ugodne za nošenje, imaju osam džepova različitih veličina. Održavaju se pranjem u veš mašini na temperaturi do 40ºC a mogu se i peglati.

Očisti

Opis

Vintage Industries Pack hlače napravljene su od čvrste ali ugodne pamučne tkanine. Tkanina je enzimski isprana što joj daje unikatan izgled i potojanost boje. Čvrstoću garantuje dupli šav kojim su pojačani spojevi. Za sve vaše sitnice tu je ukupno osam džepova, šest naprijed i dva nazad, različitih dimenzija. Prednji džepovi se mogu zatvoriti metalnim drikerima. Zadnji džepovi su kargo koji se zatvaraju na isti način kao i prednji. Prednji gornji džepovi su kosi čiji je donji rub dodatno ojačan. Hlače se zatvaraju dugmićima. U porub nogavica je uvučena traka kojom se nogavice mogu sužiti. Kada bismo opisivali Pack hlače Vintage Industries rekli bismo da su praktične i estetski prijemčive, za svakoga i za svaku priliku.

Brand

Vintage Industries

Vintage Industries je streetwear brand koji ne robuje trendovima. Njihova odjeća je kreirana da bude u isto vrijeme funkcionalna i kvalitetna. U izradi se koriste samo najkvalitetniji materijali pa nije ni čudo da je Vintage Industries postao omiljeni brand u URBAN-u. Posebna se pažnja posvećuje modelima koji su pažljivo skrojeni da u isto vrijeme dobro pristaju i da su udobni.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.