Vintage Industries Lester pantalone maslinaste
Vintage Industries Lester pantalone maslinaste

Vintage Ind. Lester pantalone maslinaste

129.00 KM

Vintage Industries Lester pantalone su kargo hlače sa dva kosa džepa, dva kargo džepa na nogavicama i dva zadnja džepa. Napravljene su od 100% pamučne tkanine. Udobne su za nošenje. Zatvaraju se patent zatvaračem. Namjenjene su za slobodno vrijeme ali svojim modernim izgledom daće vam izbor kada ćete ih nositi. Održavaju se pranjem u veš mašini na temperaturi do 30ºC. Mogu se peglati.

Ukloni

O proizvodu

Vintage Industries Lester pantalone su napravljene od ugodnog pamučnog materijala. Udobne su za nošenje i spremne na sve izazove pred koje ćete ih postaviti. Model je moderan, slim fit ali i pored toga pruža svu potrebnu fleksibilnost.  Na kraju nogavica, u šav, uvučena je traka pomoću koje se mogu suziti. Imaju dva kosa džepa, dva kargo džepa na nogavicama i dva zadnja džepa. Zatvaraju se patent zatvaračem. Lester hlače od Vintage Industries svojim izgledom, modernim dizajnom ali i kvalitetom, sasvim smo sigurni, će privući vašu pažnju.

Veličine

Pantalone su označene američkim brojevima. Dužina pantalona je veličina 32″ što je dužina od vrha pojasa do dna nogavice oko 105cm. Veličine odgovaraju:


30″ – XS


31″ – S


32″ – M


33″ – L


34″ – XL


36″ – XXL


38″ – XXXL

Ocjene

Ovaj proizvod još nije ocjenjen.

Samo prijavljeni kupci koji su naručili ovaj proizvod mogu da ga ocjene i komentarišu.