Ušteda 40.00 KM!

Vintage Ind. Lester pantalone crne

129.00 KM 89.00 KM

Vintage Industries Lester pantalone su kargo hlače sa dva kosa džepa, dva kargo džepa na nogavicama i dva zadnja džepa. Napravljene su od 100% pamučne tkanine. Udobne su za nošenje. Zatvaraju se patent zatvaračem. Namjenjene su za slobodno vrijeme ali svojim modernim izgledom daće vam izbor kada ćete ih nositi. Održavaju se pranjem u veš mašini na temperaturi do 30ºC. Mogu se peglati.

Očisti

Opis

Vintage Industries Lester pantalone su napravljene od ugodnog pamučnog materijala. Udobne su za nošenje i spremne na sve izazove pred koje ćete ih postaviti. Model je moderan, slim fit ali i pored toga pruža svu potrebnu fleksibilnost. Na kraju nogavica, u šav, uvučena je traka pomoću koje se mogu suziti. Imaju dva kosa džepa, dva kargo džepa na nogavicama i dva zadnja džepa. Zatvaraju se patent zatvaračem. Lester hlače od Vintage Industries svojim izgledom, modernim dizajnom ali i kvalitetom, sasvim smo sigurni, će privući vašu pažnju.

Brand

Vintage Industries

Vintage Industries je streetwear brand koji ne robuje trendovima. Njihova odjeća je kreirana da bude u isto vrijeme funkcionalna i kvalitetna. U izradi se koriste samo najkvalitetniji materijali pa nije ni čudo da je Vintage Industries postao omiljeni brand u URBAN-u. Posebna se pažnja posvećuje modelima koji su pažljivo skrojeni da u isto vrijeme dobro pristaju i da su udobni.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.