Vintage Ind. Leap jakna zelena

129.00 KM

Vintage Industries Leap jakna napravljena je od kvalitetnog platna koje je vodo- i vjetroodbojno, sastava 100% najlon. Jakna posjeduje specijalnu mrežastu podstavu koja reguliše toplinu unutar jakne. Naprijed, jakna ima dva kargo džepa i dva kosa, bočna džepa. Dva džepa se nalaze i sa unutrašnje strane jakne. Leap jakna se može podesiti u nivou struka zahvaljujući vezici. Jakna je dvobojna. Održava se pranjem u vodi do 30°C, jakna se ne pegla.

Očisti

Opis

Vintage Industries nas je i ove sezone obradovao sa serijom jakni za prelazno vrijeme. Vintage Industries Leap jakna je upravo na tragu bestsellera iz prethodnih sezona. Izuzetno kvalitetno platno od koga je jakna napravljena sačuvaće vas od iznenadnih pljuskova i hladnog vjetra. Leap jakna je dvobojna što joj daje određeni šarm. Prednji kargo džepovi su dovoljno veliki da u njih sklonite sve stvari za koje ne želite da pokisnu. Džepovi se zatvaraju sa klapnama i metalnim drikerima. Po uzoru na parke, Leap jakna, ima bočne, kose džepove u koje možete staviti ruke. Džepovi se zatvaraju patent zatvaračem. Jakna je podesiva u struku zahvaljujući uvučenoj vezici. Jakna je podstavljena specijalnom šupljikavom podstavom koja će spriječiti stvaranje nepotrebne vlage. I sa unutašnje strane se nalazi dva džepa. Ako ste u potrazi za jaknom koja je vjetro i vodootporna a u isto vrijeme klasična, onda će Leap jakna zadovoljiti sve vaše zahtjeve.

Brand

Vintage Industries

Vintage Industries je streetwear brand koji ne robuje trendovima. Njihova odjeća je kreirana da bude u isto vrijeme funkcionalna i kvalitetna. U izradi se koriste samo najkvalitetniji materijali pa nije ni čudo da je Vintage Industries postao omiljeni brand u URBAN-u. Posebna se pažnja posvećuje modelima koji su pažljivo skrojeni da u isto vrijeme dobro pristaju i da su udobni.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.