Ušteda 14.00 KM!

Vintage Ind. Kirby šorc olive

79.00 KM 65.00 KM

Kirby šorc od Vintage Industries je napravljene od udobne pamučne tkanine čiji je stastav 100% pamuk. Zatvara se kvalitetnim YYK patent zatvaračem. Kirby šorc ima tri para džepova u koje ćete smjestiti sve neophodne sitnice. održava se pranjem u veš mašini na temperaturi do 30ºC a može se i peglati.

Očisti

Opis

Klasični model, izdržljivi a u drugu ruku udobni pamučni materijal, aduti su Kirby šorca od Vintage Industries koji će zadržati vašu pažnju. Dužina šorca je nekoliko centimetara iznad koljena. Na nogavicama su našiveni kargo džepovi koji se zatvaraju metalnim drikerima. Sa strane su dva bočna džepa a nazad dva džepa sa klapnama. Bilo da ćete ga nositi prilikom obilaska grada ili u prirodi Kirby šorc je ispuniti sva vaša očekivanja.

Brand

Vintage Industries

Vintage Industries je streetwear brand koji ne robuje trendovima. Njihova odjeća je kreirana da bude u isto vrijeme funkcionalna i kvalitetna. U izradi se koriste samo najkvalitetniji materijali pa nije ni čudo da je Vintage Industries postao omiljeni brand u URBAN-u. Posebna se pažnja posvećuje modelima koji su pažljivo skrojeni da u isto vrijeme dobro pristaju i da su udobni.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.