Ušteda 6.00 KM!

Vintage Ind. Hewitt šorc leaf

55.00 KM 49.00 KM

Šorc Hewitt od Vintage Industries je naparavljen od 100% pamučne tkanine. Čvrsta ali u isto vrijeme udobna tkanina izdržaće sve izazove pred koju je stavite. Šorc ima dva kargo džepa na nogavicama, dva kosa džepa i dva džepa nazad. Održava se pranjem u veš mašini ili ručno na temperaturi do 30ºC. Može se peglati.

Očisti

Opis

Robusne a u isto vrijeme udobne, kratke hlače Hewitt od Vintage Industries, su napravljene od najkvalitetnijeg pamučnog materijala. Platno je nešto čvršće ali udobno na dodir. Hewitt šorc je klasičnog kroja. Dužina nogavica je do koljena. Sa strane na nogavicama se nalaze dva kargo džepa koji se zatvaraju klapnama, slično je i sa dva zadnja džepa. Kosi džepovi su po ivicama ojačani. Šorc je multifunkcionalan pa ćete ga moći nositi u najrazličitijim prilikama.

Brand

Vintage Industries

Vintage Industries je streetwear brand koji ne robuje trendovima. Njihova odjeća je kreirana da bude u isto vrijeme funkcionalna i kvalitetna. U izradi se koriste samo najkvalitetniji materijali pa nije ni čudo da je Vintage Industries postao omiljeni brand u URBAN-u. Posebna se pažnja posvećuje modelima koji su pažljivo skrojeni da u isto vrijeme dobro pristaju i da su udobni.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.