Vintage Ind. Greeley duks plavi

79.00 KM

Vintage Industries Greeley duks u bordo boji je napravljen od materijala čiji je sastav 80% pamuk i 20% poliester. Materijal je mekan na dodir i udoban, posebno sa unutrašnje strane. Ranfle su kvalitetne. Održava se pranjem na temperaturi do 30ºC. Peglanje je dozvoljeno.

Očisti

Opis

Vintage Industries Greeley duks je klasičnog kroja. Prati liniju tijela. Napravljen je od kvalitetnog materijala mekanog na dodir. Ranfle su od kvalitetnog elastičnog materijala. Sa lijeve strane na dnu se nalazi etiketa sa logom firme. Ako ste u potrazi za kvalitetnim duksom bez kapuljače koji je bez nepotrebnih aplikacija, sasvim smo sigurni da će vam se Greeley duks od Vintage Industries svidjeti.

Brand

Vintage Industries

Vintage Industries je streetwear brand koji ne robuje trendovima. Njihova odjeća je kreirana da bude u isto vrijeme funkcionalna i kvalitetna. U izradi se koriste samo najkvalitetniji materijali pa nije ni čudo da je Vintage Industries postao omiljeni brand u URBAN-u. Posebna se pažnja posvećuje modelima koji su pažljivo skrojeni da u isto vrijeme dobro pristaju i da su udobni.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.