Ušteda 25.00 KM!

Vintage Ind. BDU šorc maskirni

69.00 KM 44.00 KM

Vintage Industries BDU šorc je napravljen od kombinacije tkanina pamuk i poliester. Zatvara se patent zatvaračem. Ojačan je u predjelu prepona. Ima dva bočna i dva zadnja depa. Dva kargo džepa na nogavicama se zatvaraju klapnama. Održava pranjem u veš mašini do 30ºC.

Očisti

Opis

Vintage Industries BDU šorc je napravljen od kombinacije materijala poliestera i pamuka u odnosu 65%/35%. Pamuk mu daje udobnost i elastičnost a poliester čvrstinu i izdržljivost. Kroj ovog šorca je slim fit, što znači da nogavice prate liniju noge. Šorc ima patent zatvarač, dva kargo džepa na nogavicama i dva džepa sa klapnama sa zadnje strane. Nogavice su ojačane prošivima.

Brand

Vintage Industries

Vintage Industries je streetwear brand koji ne robuje trendovima. Njihova odjeća je kreirana da bude u isto vrijeme funkcionalna i kvalitetna. U izradi se koriste samo najkvalitetniji materijali pa nije ni čudo da je Vintage Industries postao omiljeni brand u URBAN-u. Posebna se pažnja posvećuje modelima koji su pažljivo skrojeni da u isto vrijeme dobro pristaju i da su udobni.