Ušteda 30.00 KM!

Surplus Trooper šorc zeleni

69.00 KM 39.00 KM

Surplus šorc trooper je napravljen od naizgled grubo tkane tkanine čiji je stastav 100% pamuk.Šorc ima dva kosa džepa, dva veća kargo džepa na nogavicama i jednim manjim džepom. Nazad su smještena još dva kargo džepa. Svi džepovi se zatvaraju klapnama sa metalnim drikerima. Dužina Trooper šorca je do koljena. Održava se pranjem u vodi do 30ºC a može se i peglati.

Očisti

Opis

Surplus Trooper šorc je napravljen od laganog pamučnog materijala koji podsjeća na grubo tkanu lanenu tkaninu. Trooper šorc ima dva široka kargo džepa na nogavicama a ispod desnog se nalazi još jedan manji kargo džep koji se baš kao i ostali zatvara sa metalnim drikerima. Naprijed se nalaze i dva standardna kosa džepa. Sa zadnje strane su smještena dva kargo džepa sa klapnama. Šorc se zakopčava patent zatvaračem. Dužina šorca je do koljena. Šorc je ugodan za nošenje a zahvaljujući inovativnom tkanju spriječeno je pregrijavanje.

Brand

Surplus

Njemački streetwear brand Surplus Raw Vintage je već dobro poznat našim kupcima. Mi u svojoj ponudi imamo SURPLUS Raw Vintage već godinama a razlog je jednostavan – kvalitet. Bilo da volite military look ili klasični engleski, uvijek nešto možete izabrati iz ponude SURPLUS-a.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.