Ušteda 15.00 KM!

Surplus šorc Vintage crni

59.00 KM 44.00 KM

Surplus Vintage šorc je napravljen od kvalitetnog 100% pamuka. Ima šest vanjskih i jedan unutrašnji džep. Šorc je izuzetno izdržljiv i udoban. Modeli su standardni. Dužina šorca je do koljena. Održava se pranjem u vodi do 30ºC a može se i peglati.

Očisti

Opis

Surplus linija šorceva Vintage napravljena je od robusne pamučne tkanine. Military dizajn Vintage šorceva odlikuje udobnost i multifunkcionalnost pa je nezaobilazan ljetnji komad odjeće kako za one koji vole da se zabavljaju po mnogobrojnim ljetnjim festivalima, tako i onima koji više vole da svoj odmor provode planinareći po planinama. Šest vanjskih džepova, od kojih su dva bočna kargo na nogavicama, je sasvim dovoljno za sve vaše sitnice. Dva zadnja džepa kao i dva krago džepa zakopčavaju se dugmićima. Pored vanjskih, šorc ima i jedan skriveni unutrašnji džep. Vintage šorc ima i uzicu u struku pomoću koje se može suziti tako da vam kaiš neće ni trebati. Takođe, uzica je uvučena i u šav nogavica. Fenomenalan,  izdržljiv, udoban šorc koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Brand

Surplus

Njemački streetwear brand Surplus Raw Vintage je već dobro poznat našim kupcima. Mi u svojoj ponudi imamo SURPLUS Raw Vintage već godinama a razlog je jednostavan – kvalitet. Bilo da volite military look ili klasični engleski, uvijek nešto možete izabrati iz ponude SURPLUS-a.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.