Rothco vreća za spavanje

79.00 KM

Rothco vreća za spavanje je dimenzija 85cm x 190cm. Punjenje vreće je 100% poliester dok je tkanina 100% najlon. Može se prati u veš mašini. Preporučuje se za temperature više od 0ºC.

Opis

Rothco vreća za spavanje je napravljena od sintetičkog vlakna. Prema specifikaciji proizvođača vreća za spavanje je preporučena za temerature iznad 0ºC. Vreća za spavanje dolazi sa futrolom u kojoj se vreća može nositi a koja je iste boje.

Brand

Rothco

1953. u malom skladištu u Lower East Side na Manhattanu osnovan je Rothco koji se u početku zvao Morris Rothenberg & Sons. U početku su prodavali surplus vojnu opremu ali kako je vremenom postajalo je sve teže naći, počinju i svoju proizvodnju. Vremenom Rothco nezadrživo raste i postaje najveći američki proizvođač i snabdjevač kamp i vojne opreme. I danas je Rothco najveći američki proizvođač opreme i odjeće koja po svom stilu se svrstava u military. I mi smo prepoznali Rothco kvalitet pa u Urbanu možete naći veliki broj proizvoda iz njihove bogate ponude. Ono što nemamo na stanju postoji mogućnost da se naknadno naruči.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.