Rothco Vintage ruksak bež

89.00 KM

Rothco ruksak je dimenzija 14cm x  33cm x 43cm. Napravljen je od čvrstog pamučnog platna. Dno je ojačano kožom. Sve pregrade se zatvaraju patent zatvaračem u boji torbe.

Šifra proizvoda: #RT009 Kategorije: , Oznake: , , , ,

Opis

Rothco Vintage ruksak je klasični ruksak sa kožnim dnom kao i kožnom ručkicom. Napravljen je od ojačanog pamučnog platna. Ima dva glavna dijela, veliki i manji. Manji dio ima dvije pregrade. Veličina ruksaka je 14cm x  33cm x 43cm.

Brand

Rothco

1953. u malom skladištu u Lower East Side na Manhattanu osnovan je Rothco koji se u početku zvao Morris Rothenberg & Sons. U početku su prodavali surplus vojnu opremu ali kako je vremenom postajalo je sve teže naći, počinju i svoju proizvodnju. Vremenom Rothco nezadrživo raste i postaje najveći američki proizvođač i snabdjevač kamp i vojne opreme. I danas je Rothco najveći američki proizvođač opreme i odjeće koja po svom stilu se svrstava u military. I mi smo prepoznali Rothco kvalitet pa u Urbanu možete naći veliki broj proizvoda iz njihove bogate ponude. Ono što nemamo na stanju postoji mogućnost da se naknadno naruči.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.