Rothco solarni punjač

99.00 KM

Rothco solarni punjač je efikasannačin da u svom kampu imate izvor električne struje. Pomoću solarnog punjača možete napuniti skoro sve svoje gedžete a može poslužiti i kao izvor za rasvjetu. Baterija je kapaciteta 1000mAh/3,7V.

Opis

Rothco solarni punjač je visoko efikasan punjač za sve vaše gedžete opremljen sa dodatnom litijumskom baterijom. Za punjenje je dovoljna izloženost sunčevoj svjetlosti 2-3 sata. Polikristalni paneli proizvode 1,76W po panelu. Pored solarnog panela i baterije u kompletu dolazi USB kabl kao i šest izmjenjivih džekova. Solarni punjač se lako može nakačiti na ruksak ili pak pričvrstiti na krov šatora zahvaljujući svojoj futroli. Punjač se moež koristiti za punjenje skoro svih vrsta mobitela, tableta, rad LED rasvjete i sl

Brand

Rothco

1953. u malom skladištu u Lower East Side na Manhattanu osnovan je Rothco koji se u početku zvao Morris Rothenberg & Sons. U početku su prodavali surplus vojnu opremu ali kako je vremenom postajalo je sve teže naći, počinju i svoju proizvodnju. Vremenom Rothco nezadrživo raste i postaje najveći američki proizvođač i snabdjevač kamp i vojne opreme. I danas je Rothco najveći američki proizvođač opreme i odjeće koja po svom stilu se svrstava u military. I mi smo prepoznali Rothco kvalitet pa u Urbanu možete naći veliki broj proizvoda iz njihove bogate ponude. Ono što nemamo na stanju postoji mogućnost da se naknadno naruči.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.