Rothco ruksak Jumbo vintage khaki

89.00 KM

Rothco ruksak, Jumbo Vintage, je napravljen od kvalitetne, grubo tkane, pamučne tkanine. Multifunkcionalan je kompaktnog izgleda. Dimenzije ruksaka su: 48cm x 34cm x 18cm.

Šifra proizvoda: #RT013 Kategorije: , Oznake: , , , , , ,

Opis

Rothco ruksak, Jumbo Vintage Canvas Backpack, je konstruisan po uzoru na klasične ruksake sa nekoliko preinaka kojima je poboljšan finalni proizvod. Izrađuje se od kvalitetne, čvrste i izdržljive pamučne tkanine. Podesivi tregeri su punjeni, pa su samim tim i udobniji. Ruksak ima jedan centralni odjeljak u koji se mogu smjestiti krupnije stvari. Pored njega ruksak ima i dva manja, prednja odjeljka idealna za sitnice koje trebaju biti nadohvat ruke koji se zatvaraju patent zatvaračem. Sa strane su smještena dva džepa sa elastičnim trakama koje sprečavaju da stvari ispadnu iz njih.

Brand

Rothco

1953. u malom skladištu u Lower East Side na Manhattanu osnovan je Rothco koji se u početku zvao Morris Rothenberg & Sons. U početku su prodavali surplus vojnu opremu ali kako je vremenom postajalo je sve teže naći, počinju i svoju proizvodnju. Vremenom Rothco nezadrživo raste i postaje najveći američki proizvođač i snabdjevač kamp i vojne opreme. I danas je Rothco najveći američki proizvođač opreme i odjeće koja po svom stilu se svrstava u military. I mi smo prepoznali Rothco kvalitet pa u Urbanu možete naći veliki broj proizvoda iz njihove bogate ponude. Ono što nemamo na stanju postoji mogućnost da se naknadno naruči.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.