Rothco pantalone paratrooper urban camo

95.00 KM

Rothco Paratrooper pantalone su izdržljive i udobne. Napravljene su od 55% pamuka i 45% poliestera. Mekane su na dodir, ravnog kroja. U struku se mogu suziti trakicama. Osam džepova, koliko imaju, je sasvim dovoljno mjesta za sve vaše sitnice. Tamne boje su postojane prilikom pranja.

Očisti

Opis

Izuzetno udobne, čvrste, kvalitetne su osobine koje opisuju Rothco Paratrooper pantalone. Ove pamučne pantalone su vintage izgleda, nešto širih nogavica. Imaju čak osam džepova dovoljno velikih da u njih stavite sve što vam treba. Dva džepa se nalaze iznad koljena a dva ispod koljena i svi se mogu zatvoriti klapnama koje imaju dugmiće. Sa zadnje strane se nalaze još dva džepa. Pantalone su ravnog kroja i imaju trakice za podešavanje u struku. I nogavice se mogu suziti trakicama koje se nalaze u šavu na dnu. U predjelu prepona hlače su ojačane duplom tkaninom.

Brand

Rothco

1953. u malom skladištu u Lower East Side na Manhattanu osnovan je Rothco koji se u početku zvao Morris Rothenberg & Sons. U početku su prodavali surplus vojnu opremu ali kako je vremenom postajalo je sve teže naći, počinju i svoju proizvodnju. Vremenom Rothco nezadrživo raste i postaje najveći američki proizvođač i snabdjevač kamp i vojne opreme. I danas je Rothco najveći američki proizvođač opreme i odjeće koja po svom stilu se svrstava u military. I mi smo prepoznali Rothco kvalitet pa u Urbanu možete naći veliki broj proizvoda iz njihove bogate ponude. Ono što nemamo na stanju postoji mogućnost da se naknadno naruči.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.