Ušteda 16.00 KM!

Rothco pantalone BDU red camo

75.00 KM 59.00 KM

Rothco BDU pantalone su izdržljive i kvalitetne pantalone napravljene od udobne ali čvrste tkanine sastavljene od  55% pamuka i 45% poliestera. Boja ovih pantalona je postojana. Ove Rothco hlače imaju 6 džepova dovoljnih za sve vaše sitnice. Bočni prednji i zadnji džepovi se zatvaraju klapnama sa dugmićima. Hlače su podesivog struka.

Očisti

Opis

Rothco BDU pantalone su udobne i izdržljive. Ojačane su u predjelu prepona i na koljenima. Pantalone su ravnog kroja podesive trakicama u struku. Nogavice se blago sužavaju pri dnu. Rub nogavica se može suziti trakicama u šavu nogavica. Zakopčavaju se dugmićima. Ove hlače imaju dva bočna kargo džepa kao i dva kosa džepa sa prednje strane. Nazad se nalaze još dva džepa koja se mogu zatvoriti klapnama sa dugmićima. Ako ste u potrazi za dobrim, izdržljivim i kvalitetnim vojnim pantalonama sigurni smo da će Rothco BDU zadovoljiti sve vaše zahtjeve.

Brand

Rothco

1953. u malom skladištu u Lower East Side na Manhattanu osnovan je Rothco koji se u početku zvao Morris Rothenberg & Sons. U početku su prodavali surplus vojnu opremu ali kako je vremenom postajalo je sve teže naći, počinju i svoju proizvodnju. Vremenom Rothco nezadrživo raste i postaje najveći američki proizvođač i snabdjevač kamp i vojne opreme. I danas je Rothco najveći američki proizvođač opreme i odjeće koja po svom stilu se svrstava u military. I mi smo prepoznali Rothco kvalitet pa u Urbanu možete naći veliki broj proizvoda iz njihove bogate ponude. Ono što nemamo na stanju postoji mogućnost da se naknadno naruči.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.