ROTHCO panel kačket

25.00 KM

ROTHCO panel kačket napravljen je od 55% pamuka i 45% polyestera. Univerzalne je veličine, podesiv sa kožnom trakicom i metalnom šnalom koja se nalazi nazad.

Očisti

Opis

Klasični petodjelni kačket je ono što svaki muškarac treba da ima. ROTHCO panel kačket je napravljen od kvalitetnog platna, podesiv je i sasvim sigurno zaštitiće vas od sunca, kiše i snijega. Sa bočnih strana nalaze se zaštićeni, metalnim mrežicama, otvori koji omogućavaju ventilaciju. U isto vrijeme nazad se nalazi kožna trakica sa kojom se može podesiti veličina kačketa tako da jedna veličina odgovara svima, ili bar većini.

Brand

Rothco

1953. u malom skladištu u Lower East Side na Manhattanu osnovan je Rothco koji se u početku zvao Morris Rothenberg & Sons. U početku su prodavali surplus vojnu opremu ali kako je vremenom postajalo je sve teže naći, počinju i svoju proizvodnju. Vremenom Rothco nezadrživo raste i postaje najveći američki proizvođač i snabdjevač kamp i vojne opreme. I danas je Rothco najveći američki proizvođač opreme i odjeće koja po svom stilu se svrstava u military. I mi smo prepoznali Rothco kvalitet pa u Urbanu možete naći veliki broj proizvoda iz njihove bogate ponude. Ono što nemamo na stanju postoji mogućnost da se naknadno naruči.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.