Ušteda 106.00 KM!

Rothco Ops Softshell jakna crna

255.00 KM 149.00 KM

Rothco Ops Softshell jakna je praktična jakna koja zadovoljava sve kriterijume i onih najzahtjevnijih. Napravljena je od 100% poliester softshell materijala koji omogućava da je jakna vodo-, vjetro – otporna i da odaje višak vlage napolje. Ima osam džepova ali i otvore za ventilaciju koju pomažu u smanjenju temperature u jakni. Jakna posjeduje i kapuljaču koja je smotana u kragni a može se i skinuti. Održavanje: pranje u veš mašini do 30ºC, ne pegla se.

Očisti

Opis

Rothco Ops Softshell jakna je kvalitetna, lagana i funkcionalna. Napravljena je od troslojnog softshell materijala koji je vodootporan i vjetrootporan. Zahvaljujući svojstvu softshell materijala jakna je pogodna i za zimske uslove. U slučaju pregrijavanja postoje ventilacioni otvori ispod pazuha i na leđima koji se mogu otkopčati.  Upotrijebljeni Softshell materijal ima sposobnost odavanja viška vlage tako da ste praktično uvijek suhi. Unutrašnjost jakne je od flisa što garantuje udobnost. Kapuljača se može skinuti ili smotati u kragnu i dovoljno je velika. Jakna ima osam džepova pa vam neće faliti prostora za sve sitnice. Donji rub jakne se može suziti sa gumiranom špagom.  Odlična jakna za sve prilike a posebno za osobe koje se bave air softom, planinarenjem i sl. aktivnostima.

Brand

Rothco

1953. u malom skladištu u Lower East Side na Manhattanu osnovan je Rothco koji se u početku zvao Morris Rothenberg & Sons. U početku su prodavali surplus vojnu opremu ali kako je vremenom postajalo je sve teže naći, počinju i svoju proizvodnju. Vremenom Rothco nezadrživo raste i postaje najveći američki proizvođač i snabdjevač kamp i vojne opreme. I danas je Rothco najveći američki proizvođač opreme i odjeće koja po svom stilu se svrstava u military. I mi smo prepoznali Rothco kvalitet pa u Urbanu možete naći veliki broj proizvoda iz njihove bogate ponude. Ono što nemamo na stanju postoji mogućnost da se naknadno naruči.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.