Ušteda 110.00 KM!

Rothco M65 jakna + uložak, crna

239.00 KM 129.00 KM

Rothco M65 jakna je klasični model vijetnamke. Materijal je kombinacija pamuka i poliester i to u kombinaciji 55% pamuk, 45% poliester. Platno je impregnirano, vodoodbojno. Sa prednje strane ima četiri džepa. Ima i skrivenu kapuljaču u boji jakne. Uz jaknu dolazi i uložak u istoj boji napunjen sintetičkim punjenjem. Uložak se pričvršćava dugmićima. Održava se pranjem u vodi do 30ºC. Ne pegla se!

Očisti

Opis

Najveći proizvođač outdoor opreme u Americi već dugi niz godina proizvodi model M65, vijetnamku, koji je vjerodostojna replika originala sa kraja 60.-ih godina prošlog vijeka. Baš kao i originalna jakna i Rothco M65 jakna ima četiri prednja džepa koji se zatvaraju klapnama sa drikerima. impregnirano platno je vodoodbojno. Na leđima se nalaze dva ušitka koji omogućavaju nesmetano kretanje. Pomoću špage u predjelu struka M65 jakna se može suziti. Jakna ima i skrivenu kapuljaču. Uz jaknu dolazi uložak napunjen sintetičkim punjenjem. Uložak se na jaknu pričvršćuje uz pomoć dugmića. Rothco vijetnamka idelana je za boravak u prirodi ali i za svaki dan.

Brand

Rothco

1953. u malom skladištu u Lower East Side na Manhattanu osnovan je Rothco koji se u početku zvao Morris Rothenberg & Sons. U početku su prodavali surplus vojnu opremu ali kako je vremenom postajalo je sve teže naći, počinju i svoju proizvodnju. Vremenom Rothco nezadrživo raste i postaje najveći američki proizvođač i snabdjevač kamp i vojne opreme. I danas je Rothco najveći američki proizvođač opreme i odjeće koja po svom stilu se svrstava u military. I mi smo prepoznali Rothco kvalitet pa u Urbanu možete naći veliki broj proizvoda iz njihove bogate ponude. Ono što nemamo na stanju postoji mogućnost da se naknadno naruči.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.