Rothco M-65 pantalone khaki

109.00 KM

ROTHCO M-65 pantalone su napravljene od 100% kvalitetne pamučne taknine. Iako u boji, ove pantalone ne blijede! U šest džepova koji se zatvaraju klapnama imaćete mogućnost da pohranite sve svoje sitnice tokom šetnje gradom ili prirodom. ROTHCO M-65 pantalone su klasičnog / regularnog kroja ali se mogu nositi i kao loosy. Održavaju se pranjem u veš mašini do 40ºC. Nije ih potrebno peglati.

Očisti

Opis

Uniforma M-65 je umnogome definisala military stil 20. i 21. vijeka. ROTHCO M-65 Vintage pantalone su udobne, čvrste i lake za održavanje, imaju upravo sve one osobine koje imaju kvalitetne M-65 uniforme, s tom razlikom da se ROTHCO M-65 pantalone  mogu nositi u najrazličitijim situacijama. Napravljene su od kvalitetnog pamuka. Uživaćete noseći ih. Šest velikih džepova obezbijediće dovoljno mjesta za sve vaše sitnice. Svi džepovi imaju klapne pa nećete moći ništa iz njih izgubiti. Ove pantalone su podesivog struka zahvaljujući trakicama u pojasu. Takođe, u donji rub nogavica su uvučene trakice kojim ih možete suziti. Ove panzalone imaju i dugmiće u pojasu na koje se mogu pričvrstiti tregeri. Zakopčavaju se kvalitetnim patent zatvaračem.

Brand

Rothco

1953. u malom skladištu u Lower East Side na Manhattanu osnovan je Rothco koji se u početku zvao Morris Rothenberg & Sons. U početku su prodavali surplus vojnu opremu ali kako je vremenom postajalo je sve teže naći, počinju i svoju proizvodnju. Vremenom Rothco nezadrživo raste i postaje najveći američki proizvođač i snabdjevač kamp i vojne opreme. I danas je Rothco najveći američki proizvođač opreme i odjeće koja po svom stilu se svrstava u military. I mi smo prepoznali Rothco kvalitet pa u Urbanu možete naći veliki broj proizvoda iz njihove bogate ponude. Ono što nemamo na stanju postoji mogućnost da se naknadno naruči.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.