ROTHCO fatigue kačket

15.00 KM

ROTHCO kačket sa skraćenim šiltom je klasični kačket u military stilu. Napravljen je od kvalitetnog i čvrstog materijala sastava 55% pamuk i 45% poliester. Može se prati u veš mašini.

Očisti

Opis

Još od 1960.-ih godina klasični oblik vojnog kačketa postao je popularan u svim slojevima društva. Ovaj kačket je sličan kapi za bejzbol sa nekoliko razlika a osnovna je da je šilt nešto kraći ali da i dalje štiti od sunca. ROTHCO fatigue kačket je napravljen od kvalitetnog materijala koji se sporo haba. Pranjem ne mijenja boju. Kačket je napravljen u nekoliko veličina jer nije podesiv nazad. Izuzetan kačket po vrlo povoljnoj cijeni.

Brand

Rothco

1953. u malom skladištu u Lower East Side na Manhattanu osnovan je Rothco koji se u početku zvao Morris Rothenberg & Sons. U početku su prodavali surplus vojnu opremu ali kako je vremenom postajalo je sve teže naći, počinju i svoju proizvodnju. Vremenom Rothco nezadrživo raste i postaje najveći američki proizvođač i snabdjevač kamp i vojne opreme. I danas je Rothco najveći američki proizvođač opreme i odjeće koja po svom stilu se svrstava u military. I mi smo prepoznali Rothco kvalitet pa u Urbanu možete naći veliki broj proizvoda iz njihove bogate ponude. Ono što nemamo na stanju postoji mogućnost da se naknadno naruči.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.