Relco Harrington jakna crna

119.00 KM

Relco London Harrington jakna je napravljena od kvalitetnog materijala čiji je sastav 65% poliester i 35% pamuk. Podstava je sa Tartan motivom sastava 52% akril i 48% pamuk. Jakna ima dva vanjska i jedan unutrađnji džep. Izuzetno je ugodna za nošenje u svim prilikama. Održava se pranjem u veš mašini na temperaturi do 30ºC a može se i peglati.

Očisti
Šifra proizvoda: #RLJ003 Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

Relco Harrington jakna je napravljena po originalnom modelu iz 1960. godine. Pri izradi su upotrijebljeni samo najkvalitetniji materijali tako da ćete je moći nositi dugi niz godina i bar tri godišnja doba. Materijal je izuzetno ugodan za nošenje. Ranfle na jakni su izdržljive a patent zatvarač je od najpoznatijeg svjetskog proizvođača. Jakna ima dva kosa, vanjska džepa i jedan unutrašnji koji se zatvaraju dugmićima. Podstava je tradicionalna u Tartan motivu. Jakna se može nositi u najrazličitijim prilikama.

Brand

Relco London

Relco London njeguje mod stil koji se prvi put pojavio na ulicama Velike Britanije sredinom pedesetih godina prošlog vijeka. Svoj puni zamah doživljava 60-ih godina, njegujući nonkonformistički izgled, privlačan mladima željnih promjena i novih pogleda na život i modu. Od sada u URBAN-u možete naći izabrane modele od Relco London koji nas vežu za vrijeme dobre muzike, novih ideja i individualnog stila.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.