Ušteda 20.00 KM!

Location Galactic jakna crna

149.00 KM 129.00 KM

Location Galactic jakna je modifikovana fajerka. Napravljena je od kvalitetnog sintetičkog materijala čiji je sastav 100% najlon. Na kapuljaču jakne su montirane naočare. Kapuljača se može zatvoriti patent zatvaračem. Sa prednje strane jakne se nalaze dva kargo džepa koji se zatvaraju klapnama. Punjenje jakne je sintetičko. Jakna se održava pranjem u veš mašini na temperaturi do 30ºC. Ne pegla se!

Očisti

Opis

Napravljena od kvalitetnog najlonskog platna koji se već desetinama godina koristi za izradu pilotskih jakni i sa dizajnom koji je modifikovan model CWU 45/P pilotske jakne, Galactic jakna od Location clothing svrstava se u klasične jakne koje se nose dugi niz godina. Punjenje jakne je sintetičko. Jakna je namjenjena za sva četiri godišnja doba. Šta Galactic jaknu izdvaja od ostalih fajerki? Njena kapuljača. Kapuljača je modifikovana tako da se sa njene prednje strane nalaze naočare. Na kapuljači je montiran i patent zatvarač tako da se njegovim zakopčavanjem od kapuljače napravi fantomka. Okviri naočara su dovoljno veliki da ne smetaju. Stakla se mogu skinuti. kapuljača je podesiva zahvaljujući špagi. Jakna ima dva kargo džepa koji se zatvaraju klapnama. Na rukavu se nalazi džep za olovku. Ranfle su u boji jakne.

Brand

Location

Location je nezavisni streetwear brand porijeklom iz Velike Britanije. Od svog osnivanja, Location inspiraciju pronalazi u navijačkoj sceni evropskih liga iako njegova odjeeća nije namjenjena samo za ovu populaciju. Location odjeća je izdržljiva, funkcionalna i inovativna. U proizvodnji se koriste samo kvalitetni, moderni i tehnički napredni materijali koji omogućavaju da Location odjeća bude udobna i funkcionalna. Baš kao i ostali brandovi koji su u ponudi Urban shopa i Location odjeća omogućiće da budete drugačiji, da budete svoji.