Ušteda 24.00 KM!

Location Firefox Extremity jakna crna

189.00 KM 165.00 KM

Location Clothing Extremity jakna je napravljena od kvalitetnog 100% Taslona, vrste najlonskog platna. Jakna je vodo- i vjetro – nepropusna. Na kapuljači sa prednje strane su montirane naočare. Prednji dio kapuljače se zatvara patent zatvaračem. Kada naočare nisu u upotrebi jednostavno se sa metalnim direkrima mogu pričvrstiti sa strane. Extremity jakna ima dva bočna džepa. Jakna se održava pranjem u veš mašini na temperaturi do 30ºC. Ne pegla se!

Očisti

Opis

Location Clothing je za predstojeću sezonu, jesen/zima, dizajnirao novu zimsku jaknu namjenjenu najvijačkoj sceni. Mnogi od vas ne mogu nabrojati koliko puta su se smrznuli na tribini pružajući podršku svom klubu. Znamo, nije vam žao, ali sada nema potrebe da se smrzavate. Extremity jakna je napravljena od kvalitetnog Taslon materijala koji slovi kao jedan od najnaprednijih i najizdržljivijih najlonskih materijala. Jakna je zahvaljujući njemu vodo- i vjetro-nepropusna ali u isto vrijeme omogućava i protok vazduha. Jakna je poluduga. Ima kapuljaču na kojoj se nalaze naočare po kojima su Location jakne poznate. Kada ih ne koristite prednji dio kapuljače jednostavno pričvrstite metalnim drikerima sa strane. Kapuljača se može i suziti zahvaljujući elastičnoj špagi. Pored svega navedenog ima i šilt pa vam snijeg i kiša neće upadati u oči. Stakla naočara se mogu skidati. Extremity jakna je punjena sintetičkim punjenjem. Rukavi se mogu suziti zahvaljujući čičak trakama. Jakna ima dva bočna džepa koji se mogu zatvoriti patent zatvaračem.

Brand

Location

Location je nezavisni streetwear brand porijeklom iz Velike Britanije. Od svog osnivanja, Location inspiraciju pronalazi u navijačkoj sceni evropskih liga iako njegova odjeeća nije namjenjena samo za ovu populaciju. Location odjeća je izdržljiva, funkcionalna i inovativna. U proizvodnji se koriste samo kvalitetni, moderni i tehnički napredni materijali koji omogućavaju da Location odjeća bude udobna i funkcionalna. Baš kao i ostali brandovi koji su u ponudi Urban shopa i Location odjeća omogućiće da budete drugačiji, da budete svoji.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.