Ušteda 70.00 KM!

Jakna Alpha MA1 zelena

329.00 KM 259.00 KM

ALPHA Industries MA1 je klasična pilotska jakna. Karakterišu je kvalitetni, lagani materijali. Zelene je boje sa narandžastom unutrašnjom podstavom. Za klasični izgled izbor #1.

Očisti

Opis

Jedan od najstarijih modela Alpha Industries pilotskih jakni koji se proizvodi već više od 50 godina je upravo model MA-1. Najupečatljivija je po svojoj narandžastoj podstavi koja je u početku imala funkciju da piloti koji su oboreni lakše budu nađeni. Jakna je izuzetno ugodna za nošenje. Napravljena je od laganih sintetičkih materijala, 100% nylon, koji će vas zaštiti od vjetra. U struku, na rukavima i oko vrata je postavljena elastična pletena traka, ranfla. Patent zatvarač je dvostrani, metalni. Pored dva vanjska bočna džepa sa klapnama, jakna ima i dva unutrašnja džepa.

Brand

Alpha Industries

Alpha Industries je poznati američki proizvođač vojne odjeće. Osnivači ovog poznatog branda vjerovatno nisu ni bili svjesni da će za 65 godina Alpha Industries postati poznati streetwear brand koga vole da nose u muškarci i žene, oni znani i oni neznani. Alpha je svakako najpoznatija po svojim jaknama koje su postale sastavni dio underground kulture. Izuzetan kvalitet, klasični izgled recept su zašto su alfine jakne evergreen.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.