Ušteda 110.00 KM!

Jakna Alpha MA-1 D-TEC rep. blue

369.00 KM 259.00 KM

Jakna MA-1 D-TEC je moderna izvedba klasične MA1 jakne. Krase je kvalitetne i izdržljive ranfle, moderan izgled i kvalitetno punjenje što ovu jaknu čini idelanom i za zimu. Unutrašnjost jakne je sive boje. Kapuljača je pamučna i lako se skida i pere. Baš kao i za ostale jakne od Alpha Industries preporučujemo za održavanje hemijsko čišćenje prema deklaraciji proizvođača.

Očisti

Opis

Usavršavajući svoje jakne i čineći ih privlačnim i mlađim generacijama Alpha Industries je napravila model pilotske jakne MA-1 D-TEC. Model jakne MA-1 D-TEC je nešto uži u odnosu na klasični model MA1. U odnosu na klasičnu, ovaj MA1 model je i nešto duži dok su ranfle na rukavima i u struku napravljene od grubo tkanog elastičnog materijala. MA-1 D-TEC jakna ima kapuljaču koja je napravljena od 100% pamuka koja se može vrlo lako skinuti. Kapuljača je u sivoj boji sa izvezenim Alpha logom. Ova jakna je idelana za one koji žele moderniji izgled.

Brand

Alpha Industries

Alpha Industries je poznati američki proizvođač vojne odjeće. Osnivači ovog poznatog branda vjerovatno nisu ni bili svjesni da će za 65 godina Alpha Industries postati poznati streetwear brand koga vole da nose u muškarci i žene, oni znani i oni neznani. Alpha je svakako najpoznatija po svojim jaknama koje su postale sastavni dio underground kulture. Izuzetan kvalitet, klasični izgled recept su zašto su alfine jakne evergreen.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.