Ušteda 90.00 KM!

Jakna Alpha MA-1 D-tec kožna

739.00 KM 649.00 KM

Jakna Alpha MA-1 D-tec kožna je nova jakna u našoj ponudi. U pitanju je varijanta standardnog D-tec modela napravljenog od najkvalitetnije kože. Jakna je 100% kožna sa pamučnom kapuljačom.Jakna se održava hemijskim čišćenjem. Kapuljača se može prati u veš mašini na temperaturi do 30°C.

Očisti

Opis

Jakna Alpha MA-1 D-tec kožna je nova jakna u našoj ponudi. U pitanju je varijanta standardnog D-tec modela napravljenog od najkvalitetnije kože. Postavljena kapuljača je odstranjiva. Logo Alpha Industries je urađen u bijeloj boji ( slika je ilustrativne prirode).Na rukavu se nalazi karakterističan džep za sve Alpha Industries pilotske jakne. Patent zatvarač je metalni.Ako ste u potrazi za pilotskom jaknom koja će vam uz to i dugo trajati Alpha Industries MA-1 D-tec kožna jakna neka vam bude izbor broj jedan.

Brand

Alpha Industries

Alpha Industries je poznati američki proizvođač vojne odjeće. Osnivači ovog poznatog branda vjerovatno nisu ni bili svjesni da će za 65 godina Alpha Industries postati poznati streetwear brand koga vole da nose u muškarci i žene, oni znani i oni neznani. Alpha je svakako najpoznatija po svojim jaknama koje su postale sastavni dio underground kulture. Izuzetan kvalitet, klasični izgled recept su zašto su alfine jakne evergreen.