Ušteda 70.00 KM!

Jakna Alpha CWU 45/P crna

339.00 KM 269.00 KM

Alpha Industries CWU 45/P je klasična, izdržljiva, topla jakna. Izrađena je od laganih materijala, 100% nylon. Jakna je crne boje. Alpha logo znak se može skinuti. Dugotrajnost i klasični izgled glavni su aduti ove Alphine jakne.

Očisti

Opis

Pilotska jakna model CWU 45/P je i dalje u upotrebi u vazdušnim snagama SAD-a. Pored modela MA1 ovo je još jedan klasični model Alpha Industries jakni koji se proizvodi već decenijama. CWU 45/P karakteriše izdržljivost i klasičan dizajn što joj je osiguralo status legendarne. Iako danas mnoge kompanije proizvode slične jakne, Alphina CWU 45/P jakna je za korak ispred svih. Jakna je izuzetno ugodna za nošenje. Napravljena je od laganih sintetičkih materijala, 100% nylon, koji će vas zaštiti od vjetra. U struku, na rukavima i oko vrata je postavljena elastična pletena traka, ranfla. Sa lijeve strane se nalazi Alpha logo u vidu čička koji se može skinuti. Džepovi su duboki sa klapnama. Takođe, sa unutrašnje strane se nalazi jedan džep. Podstava je u boji jakne kao i kragna.

Brand

Alpha Industries

Alpha Industries je poznati američki proizvođač vojne odjeće. Osnivači ovog poznatog branda vjerovatno nisu ni bili svjesni da će za 65 godina Alpha Industries postati poznati streetwear brand koga vole da nose u muškarci i žene, oni znani i oni neznani. Alpha je svakako najpoznatija po svojim jaknama koje su postale sastavni dio underground kulture. Izuzetan kvalitet, klasični izgled recept su zašto su alfine jakne evergreen.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.