Ušteda 40.00 KM!

Jakna Alpha B-15 zelena

255.00 KM 215.00 KM

Alpha Industries jakna B-15 je klasična pilotska jakna napravljena od kvalitetnih i izdržljivih materijala. Namjenjena je za hladne uslove pa joj je shodno tome bolje i punjenje. Napravljena je od 100% nylona a na kragni joj je pričvršćeno eko krzno koje se lako može skidati.  Model B-15 je najsličniji modelu MA1 izgledom i veličinom. Ovo je idealna jakna za one koje vole klasični ALPHA kroj.

Očisti

Opis

Alpha Industries B15 jakna je jedan od prvih modela koji je izašao iz Alpha-inih tvornica. Najpoznatija fotografija Alpha-inih jakni je upravo vezana za ovu jaknu a na njoj je nezaboravna Merlin Monroe 1954. godine. Pilotska jakna B15 je namjenjena za hladne predjele i zbog toga se na kragni nalazi krzno u boji jakne. Ovo kvalitetno eko krzno je vrlo lako skinuti i ponovo staviti. Ispod njega se nalazi klasična ALPHA kragna kao na modelu CWU 45/P. Sa vanjske strane se nalaze dva bočna džepa sa klapnama. Podstava jakne je u boji jakne i u njoj su smještena dva unutrašnja džepa. Ovaj model je uži od modela CWU 45/P ali i nešto duži. Po svojim specifikacijama u potpunosti odgovara modelu MA1.

Brand

Alpha Industries

Alpha Industries je poznati američki proizvođač vojne odjeće. Osnivači ovog poznatog branda vjerovatno nisu ni bili svjesni da će za 65 godina Alpha Industries postati poznati streetwear brand koga vole da nose u muškarci i žene, oni znani i oni neznani. Alpha je svakako najpoznatija po svojim jaknama koje su postale sastavni dio underground kulture. Izuzetan kvalitet, klasični izgled recept su zašto su alfine jakne evergreen.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.