Steel Boots čizme sa 6 kopči crne
Steel Boots čizme sa 6 kopči crneSteel Boots čizmeSteel Boots čizme sa 6 kopči crne

Čizme Steel 6 kopči crne

159.00 KM

Steel Boots su čizme u punk rock stilu. Proizvode se u Slovačkoj. Gornjište im je napravljeno od kvalitetne kože koja na prstima ima prešiv. Na vrhu se nalazi metalna kapica karakteristična za ovaj vid čizama.  Đon im je gumeni, višeslojan. Slojevi đona su međusobno spojeni ljepilom i šrafima. Održavanje Steel čizama je lako, uklonite prljavštinu, prirodno osušite i namažite odgovarajućom kremom za njegu kože. Boju kreme potrebno je prilagoditi boji kože. Čizma je namjenjena za suho vrijeme.

Ukloni

O proizvodu

Steel Boots čizme su klasične punk rock čizme koje karakteriše gumeni đon sa šrafima, metalna kapica i prešiv preko nje. Ovo su definitivno jedine čizme u dobro poznatom underground engleskom stilu koje se još od 70.-ih godina povezuju sa alternativnim pravcima u umjetnosti, prvenstveno muzici. Čizme su napravljene od kvalitene kože. Đon je višeslojan gumeni, slojevi su međusobno spojeni ljepilom i šrafima. (Imajte u vidu da čizma ima dvije kopče manje nego na slici!)

Brojevi

Molimo Vas prilikom naručivanja obratite pažnju na broj čizama koji Vam nabolje odgovara. Može Vam pomoći tabela ispod u kojoj broj čizama odgovara određenoj dužini stopala. Ako niste sigurni koji Vam broj odgovara slobodno nas kontaktirajte.

36 23 cm
37 24 cm
38 24.5 cm
39 25.5 cm
40 26 cm
41 26.5 cm
42 27 cm
43 28 cm
44 28.5 cm
45 29.5 cm
46 30 cm
47 30.5 cm

Ocjene

Ovaj proizvod još nije ocjenjen.

Samo prijavljeni kupci koji su naručili ovaj proizvod mogu da ga ocjene i komentarišu.