Ušteda 70.00 KM!

Čizme Steel 10 kopči crne

(1 recenzija korisnika)

195.00 KM 125.00 KM

Steel Boots su čizme u rock gothic stilu. Proizvode se u Slovačkoj. Gornjište im je napravljeno od kvalitetne kože koja na prstima ima prešiv. Na vrhu se nalazi metalna kapica karakteristična za ovaj vid čizama.  Đon im je gumeni, višeslojan. Slojevi đona su međusobno spojeni ljepilom i šrafima. Održavanje Steel čizama je lako, uklonite prljavštinu, prirodno osušite i namažite odgovarajućom kremom za njegu kože. Boju kreme potrebno je prilagoditi boji kože. Čizma je namjenjena za suho vrijeme.

Očisti

Opis

Steel Boots čizme su klasične punk rock čizme koje karakteriše gumeni đon sa šrafima, metalna kapica i prešiv preko nje. Ovo su definitivno jedine čizme u dobro poznatom underground engleskom stilu koje se još od 70.-ih godina povezuju sa alternativnim pravcima u umjetnosti, prvenstveno muzici. Čizme su napravljene od kvalitene kože. Đon je višeslojan gumeni, slojevi su međusobno spojeni ljepilom i šrafima.

Brand

Steel Boots

Steel Boots su, sada već možemo reći, uspjele da skrenu vašu pažnju svojim alternativnim izgledom, prihvatljivom cijenom i velikim izborom boja koje su dostupne kod nas u URBAN shopu. Iako se riječ „martinke“ prevashodno odnosi na Dr.Martens čizme u tu grupu obuće možemo svrstati i Steel Boots. Ove robusne punk-rock čizme plijen pažnju svojim klasičnim izgledom koji nas vraća u London 70.-ih i 80.-ih godina. Izaberite svoj par već danas.

1 recenzija za Čizme Steel 10 kopči crne

  1. stefan.ilic410

    Nesto najbolje sto sam nosio

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.