Ušteda 60.00 KM!

Alpha M-65 uložak crni

69.00 KM

Uložak M-65 je topla podstava M-65 jakne napravljena od rip-stop 100% nylona. Punjenje je 100$ poliester. Prednja ivica je dodatno ojačana. Sa prednje strane se nalaze dva džepa. Može se nositi kao uložak M-65 jakne ili zasebno.

Očisti

Opis

Da biste svoju vijetnamku mogli nositi i zimi neophodan vam je njen uložak. M-65 uložak za jaknu ima rukave tako da garantuje toplinu cijelom tijelu. Na rukavima su ranfle koje sprečavaju prodor hladnog vazduha unutar jakne. M-65 uložak se pričvršćuje na jaknu dugmićima i to: sa po dva za rukave, 2 iza vrata i sa po četiri sa strane patenta. M-65 uložak se može nositi i posebno, kao lagana jakna. Prilikom ubacivanja uložka u jaknu izvrnite uložak naopako, pa ga tek onda pričvrstite dugmadima.

Brand

Alpha Industries

Alpha Industries je poznati američki proizvođač vojne odjeće. Osnivači ovog poznatog branda vjerovatno nisu ni bili svjesni da će za 65 godina Alpha Industries postati poznati streetwear brand koga vole da nose u muškarci i žene, oni znani i oni neznani. Alpha je svakako najpoznatija po svojim jaknama koje su postale sastavni dio underground kulture. Izuzetan kvalitet, klasični izgled recept su zašto su alfine jakne evergreen.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.