Alpha jakna MA-1 VF59 woodland

289.00 KM

Alpha Industries MA-1 VF59 jakna napravljena je od kvalitetnog 100% najlona. Punjenje jakne je sintetičko. Jakna je slim fit. Pored dva bočna džepa, jakna ima i jedan unutrašnji džep. Alpha Industries MA-1 VF59 jakna održava se hemijskim čišćenjem prema deklaraciji proizvođača.

Očisti

Opis

Alpha Industries MA-1 VF59 je klasični model sa nekoliko modifikacija koji ga izdvajaju od klasične MA-1 jakne. Jakna je napravljena od kvalitetnog najlona. Punjenje je sintetičko. Patent zatvarač je metalni. Model je slim fit i prati liniju tijela. Ranfle su kvalitetne, krupnog boda u boji jakne. Baš kao i klasična MA-1 jakna i VF59 model ima narandžastu podstavu. Na lijevom rukavu se nalazi karakterističan džep za olovke. Jakna ima dva bočna džepa koji se zatvaraju sa drikerima. U podstavi jakne se nalazi još jedan džep. Vrhunska izrada i vrhunski kvalitet materijala učiniće i najprobirljivije zadovoljnim.

Brand

Alpha Industries

Alpha Industries je poznati američki proizvođač vojne odjeće. Osnivači ovog poznatog branda vjerovatno nisu ni bili svjesni da će za 65 godina Alpha Industries postati poznati streetwear brand koga vole da nose u muškarci i žene, oni znani i oni neznani. Alpha je svakako najpoznatija po svojim jaknama koje su postale sastavni dio underground kulture. Izuzetan kvalitet, klasični izgled recept su zašto su alfine jakne evergreen.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.