Alpha Industries MA-1 Pilot jakna zelena
Alpha Industries MA-1 Pilot jakna zelenaAlpha Industries MA-1 Pilot jakna zelena

Alpha jakna MA-1 pilot zelena

329.00 KM

Alpha Industries MA-1 Pilot jakna je napravljena od kvalitetnog poliesterskog platna od koga se prave sve Alpha jakne već desetljećima čiji je sastav 100% najlon. Punjenje je poliestersko. Jakna prati liniju tijela. Na jaknu sa prednje strane ali i na rukavima su prišivene prišivke. Ranfle su čvrste. Jakna se održava prema uputstvu proizvođača hemijskim čišćenjem. Ne pegla se!

Ukloni

O proizvodu

Još od svog osnivanja, sastavni dio svake Alpha jakne su prišivke. Nešto kasnije Alpha uklanja prišivke sa svojih jakni da bi bile dostupne svima a ne samo pilotima. Međutim, ljubitelji avijacije u želji da imaju što autentičniju jaknu sami prišivaju prišivke na njih. Alpha Industries, idući u susret istinskim ljubiteljima pilotskih jakni, dizajnira Pilot jaknu koja je u stvari MA-1 slim fit jakna sa dodanim prišivkama. Sama jakna je klasična, napravljena od kvalitetnog najlona sa poliesterskim punjenjem. Ranfle su čvrste i otporne na habanje. Jakna prati liniju tijela. Jakna ima dva kosa džepa koja se se zatvaraju sa metalnim drikerima i jedan džep na rukavu koji je prisutan na gotovo svim jaknama od Alpha Industries.

Veličine

Model je nešto manji od standarda pa stoga prilikom naručivanje izaberite veličinu za broju veću nego što inače nosite. Npr. ako nosite M jaknu naručite veličinu L.

Ocjene

Ovaj proizvod još nije ocjenjen.

Samo prijavljeni kupci koji su naručili ovaj proizvod mogu da ga ocjene i komentarišu.