Ušteda 40.00 KM!

Alpha jakna MA-1 pilot crna

329.00 KM 289.00 KM

Alpha Industries MA-1 Pilot jakna je napravljena od kvalitetnog poliesterskog platna od koga se prave sve Alpha jakne već desetljećima čiji je sastav 100% najlon. Punjenje je poliestersko. Jakna prati liniju tijela. Na jaknu sa prednje strane ali i na rukavima su prišivene prišivke. Ranfle su čvrste. Jakna se održava prema uputstvu proizvođača hemijskim čišćenjem. Ne pegla se!

Očisti

Opis

Još od svog osnivanja, sastavni dio svake Alpha jakne su prišivke. Nešto kasnije Alpha uklanja prišivke sa svojih jakni da bi bile dostupne svima a ne samo pilotima. Međutim, ljubitelji avijacije u želji da imaju što autentičniju jaknu sami prišivaju prišivke na njih. Alpha Industries, idući u susret istinskim ljubiteljima pilotskih jakni, dizajnira Pilot jaknu koja je u stvari MA-1 slim fit jakna sa dodanim prišivkama. Sama jakna je klasična, napravljena od kvalitetnog najlona sa poliesterskim punjenjem. Ranfle su čvrste i otporne na habanje. Jakna prati liniju tijela. Jakna ima dva kosa džepa koja se se zatvaraju sa metalnim drikerima i jedan džep na rukavu koji je prisutan na gotovo svim jaknama od Alpha Industries.

Brand

Alpha Industries

Alpha Industries je poznati američki proizvođač vojne odjeće. Osnivači ovog poznatog branda vjerovatno nisu ni bili svjesni da će za 65 godina Alpha Industries postati poznati streetwear brand koga vole da nose u muškarci i žene, oni znani i oni neznani. Alpha je svakako najpoznatija po svojim jaknama koje su postale sastavni dio underground kulture. Izuzetan kvalitet, klasični izgled recept su zašto su alfine jakne evergreen.