Ušteda 40.00 KM!

Alpha jakna Japan Dragon crna

329.00 KM 289.00 KM

Alpha Industries Japan Dragon jakna je suvenir jakna napravljena od kvalitetnog svilenog najlona, 100% najlon. Detalji zmaja na leđima i sa prednje strane su precizno i pažljivo urađeni. Ranfle su u dvije boje, čvrste i kvalitetne. Jakna ima dva prednja kosa džepa koji se zatvaraju metalnim drikerima kao i džep za olovke na rukavu. Podstava je zagasito zlatne boje. Japan Dragon jakna se održava hemijskim čišćenjem prema deklaraciji proizvođača.

Očisti

Opis

Alpha Industries Japan Dragon jakna je zamišljena kao suvenir jakna iz II SR. Korijene vuče iz klasične MA-1 jakne koja se proizvodi više od 70 godina. Napravljena od najkvalitetnijeg svilenog najlona sa pažljivo urađenim detaljima ova jakna privlači pažnju već na prvi pogled. Izrađena u kombinaciji dvije neutralne boje, jaknu ćete moći nositi u narazličitijim prilikama. Baš kao i klasična MA-1 jakna i Japan Dragon ima dva bočna džepa koji se zatvaraju drikerima i jedan džep za olovku na rukavu. Ranfle na rukavima, pojasu i oko vrata su kvalitetne i čvrste. Velika slika zmaja na leđima je urađena kvalitetnim vezom do najsitnijih detalja. Isti je slučaj sa slikama sa prednje strane. Rukavi su maslinaste boje a duž cijelog rukava je našivena crna traka od istog materijala čineći zanimljivu cjelinu. Ovaj jakna, iako na prvi pogled trendovska, sasvim je sigurno vrlo brzo će postati predmet interesovanja kolekcionara, što zbog izgleda što zbog ograničene serije koja je proizvedena.

Brand

Alpha Industries

Alpha Industries je poznati američki proizvođač vojne odjeće. Osnivači ovog poznatog branda vjerovatno nisu ni bili svjesni da će za 65 godina Alpha Industries postati poznati streetwear brand koga vole da nose u muškarci i žene, oni znani i oni neznani. Alpha je svakako najpoznatija po svojim jaknama koje su postale sastavni dio underground kulture. Izuzetan kvalitet, klasični izgled recept su zašto su alfine jakne evergreen.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.