Ušteda 40.00 KM!
Alpha Industries Japan Dragon jakna crna
Alpha Industries Japan Dragon jakna crnaAlpha Industries Japan Dragon jakna crnaAlpha Industries Japan Dragon jakna crna prednja strana

Alpha jakna Japan Dragon crna

329.00 KM 289.00 KM

Alpha Industries Japan Dragon jakna je suvenir jakna napravljena od kvalitetnog svilenog najlona, 100% najlon. Detalji zmaja na leđima i sa prednje strane su precizno i pažljivo urađeni. Ranfle su u dvije boje, čvrste i kvalitetne. Jakna ima dva prednja kosa džepa koji se zatvaraju metalnim drikerima kao i džep za olovke na rukavu. Podstava je zagasito zlatne boje. Japan Dragon jakna se održava hemijskim čišćenjem prema deklaraciji proizvođača.

Ukloni

O proizvodu

Alpha Industries Japan Dragon jakna je zamišljena kao suvenir jakna iz II SR. Korijene vuče iz klasične MA-1 jakne koja se proizvodi više od 70 godina. Napravljena od najkvalitetnijeg svilenog najlona sa pažljivo urađenim detaljima ova jakna privlači pažnju već na prvi pogled. Izrađena u kombinaciji dvije neutralne boje, jaknu ćete moći nositi u narazličitijim prilikama. Baš kao i klasična MA-1 jakna i Japan Dragon ima dva bočna džepa koji se zatvaraju drikerima i jedan džep za olovku na rukavu. Ranfle na rukavima, pojasu i oko vrata su kvalitetne i čvrste. Velika slika zmaja na leđima je urađena kvalitetnim vezom do najsitnijih detalja. Isti je slučaj sa slikama sa prednje strane. Rukavi su maslinaste boje a duž cijelog rukava je našivena crna traka od istog materijala čineći zanimljivu cjelinu. Ovaj jakna, iako na prvi pogled trendovska, sasvim je sigurno vrlo brzo će postati predmet interesovanja kolekcionara, što zbog izgleda što zbog ograničene serije koja je proizvedena.

Ocjene

Ovaj proizvod još nije ocjenjen.

Samo prijavljeni kupci koji su naručili ovaj proizvod mogu da ga ocjene i komentarišu.