Ušteda 100.00 KM!

Alpha Industries MA-1 Hooded CW crna

369.00 KM 269.00 KM

Alpha Industries MA-1 hooded CW je dosljedni nasljednik nekadašnje jakne MA-1 Hooded. Jakna ima kapuljaču sa eko krznom a napravljena je od tkanine čiji je sastav 100% poliester, punjenje je sintetičko. Održava se prema deklaraciji proizvođača.

Očisti

Opis

Alpha Industries MA-1 hooded CW je dosljedni nasljednik nekadašnje jakne MA-1 Hooded. Jakna ima kapuljaču sa eko krznom i prepoznatljivim Alpha Industries čičkom kao na CWU modelu. Jedan unutrašnji džep i dva vanjska su dovoljni za sve vaše sitnice, kao i džep na rukavu koji krasi i ovaj model. Postava ove jakne je siva kao i njene ranfle. Jakna je idealna za hladnije dane, a tome dosta doprinosi njena kapuljača koja štiti od atmosferskih padavina i vjetra.

Brand

Alpha Industries

Alpha Industries je poznati američki proizvođač vojne odjeće. Osnivači ovog poznatog branda vjerovatno nisu ni bili svjesni da će za 65 godina Alpha Industries postati poznati streetwear brand koga vole da nose u muškarci i žene, oni znani i oni neznani. Alpha je svakako najpoznatija po svojim jaknama koje su postale sastavni dio underground kulture. Izuzetan kvalitet, klasični izgled recept su zašto su alfine jakne evergreen.