Ušteda 160.00 KM!

Alpha Industries MA-1 FLC REV

399.00 KM 239.00 KM

Jakna MA-1 FLC REV je novi model u našem asortimanu. Krasi ga klasični izgled MA-1 modela sa izmjenjenom unustrašnošću, koja je najsličnija plišu u maskirnom dezenu. Jakna je sa tim dobila na toploti a i na zanimljivijem izgledu.

Očisti

Opis

Jakna MA-1 FLC REV je urađena po uzoru na klasični model MA-1. Ovaj karakteristični model MA-1 po kojem se rade mnoge jakne dobio je još jedan model u svom bogatom asortimanu. Jakna FLC REV MA-1 ima takođe dva lica, samo što unutrašnjost nije narandžasta nego je obložena toplim materijalom sličnim plišu u maskirnom dezenu. Jakna ima na prednjoj strani tri čička, sa grbom, nazivom brenda i godinom osnivanja istog.Jakna MA-1 ima dva vanjska džepa i dva unutrašnja koja se zatvaraju na driker.

Brand

Alpha Industries

Alpha Industries je poznati američki proizvođač vojne odjeće. Osnivači ovog poznatog branda vjerovatno nisu ni bili svjesni da će za 65 godina Alpha Industries postati poznati streetwear brand koga vole da nose u muškarci i žene, oni znani i oni neznani. Alpha je svakako najpoznatija po svojim jaknama koje su postale sastavni dio underground kulture. Izuzetan kvalitet, klasični izgled recept su zašto su alfine jakne evergreen.

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,