Ušteda 60.00 KM!

Alpha Industries Airman pantalone

149.00 KM 89.00 KM

Alpha Industries Airman pantalone su napravljene od tkanine čiji je sastav 100% pamuk. Model pantalona je slim fit što znači da prati liniju noge, s tim da se malo šire u predjelu bokova i imaju malo dublji struk. Imaju dva kosa džepa, dva kargo džepa na nogavicama i dva zadnja džepa koji se zatvaraju sa klapnama. Na nogavicama imaju ranfle. Održavaju se pranjem na temperaturi do 30ºC, mogu se peglati.

Očisti

Opis

Alpha Industries Airman pantalone su napravljene od mekane i čvrste pamučne tkanine pa su zbog toga jako udobne za nošenje. Model pantalona je slim fit s tim da se malo šire u predjelu bokova. Imaju dva kosa džepa. Džepovi na nogavicama imaju klapne baš kao i zadnji džepovi. Praktične su zbog ranfli koje imaju na nogavicama. Model je modernog kroja, tako da u njima definitivno ne možete proći nezapaženo.

Brand

Alpha Industries

Alpha Industries je poznati američki proizvođač vojne odjeće. Osnivači ovog poznatog branda vjerovatno nisu ni bili svjesni da će za 65 godina Alpha Industries postati poznati streetwear brand koga vole da nose u muškarci i žene, oni znani i oni neznani. Alpha je svakako najpoznatija po svojim jaknama koje su postale sastavni dio underground kulture. Izuzetan kvalitet, klasični izgled recept su zašto su alfine jakne evergreen.