Alpha Ind. reflective duks

129.00 KM

Alpha Industries duks u crnoj boji sa reflektujućim prednjim dijelom napravljen je od tkanine čiji je sastav: 80% pamuk i 20% poliester. Na donjoj ranfli ima etiketu Alpha Industries. Dozvoljeno pranje na 30ºC, a može se i peglati.

Očisti
Šifra proizvoda: #AD008 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Alpha Industries duks je crne boje sa natpisom na grudima Alpha industries. Ovo je novi model u našoj ponudi sa reflektujućim prednjim dijelom. Duks prati liniju tijela i ne posjeduje kapuljaču. Ima crvenu traku na unutrašnjem dijelu kragne sa Alpha inudstries znakom i natpisom REMOVE BEFOR FLIGHT. Alpha industries duks je idealan za sva godišnja doba.

Brand

Alpha Industries

Alpha Industries je poznati američki proizvođač vojne odjeće. Osnivači ovog poznatog branda vjerovatno nisu ni bili svjesni da će za 65 godina Alpha Industries postati poznati streetwear brand koga vole da nose u muškarci i žene, oni znani i oni neznani. Alpha je svakako najpoznatija po svojim jaknama koje su postale sastavni dio underground kulture. Izuzetan kvalitet, klasični izgled recept su zašto su alfine jakne evergreen.